Podnikatelský záměr pro založení restaurace – Lucie Hrazdílková
Lucie Hrazdílková
Bakalářská práce
Podnikatelský záměr pro založení restaurace
Business plan for the establishment of a restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského záměru pro založení restaurace. V teoretické části práce jsou definovány základní pojmy a důležitá kritéria, která jsou pro toto podnikání důležitá. Praktická část se dělí na analytickou a návrhovou. Analytická se zabývá především analýzami vnějšího a vnitřního prostředí. Po vypracování analytické části se pomocí získaných informací v návrhové …víceAbstract:
This bachelor thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of a restaurant. The theoretical part of the thesis defines the basic concepts and important criteria that are important for this business. The practical part is divided into analytical and proposal. Analytical deals mainly with analyzes of the external and internal environment. After the elaboration of the analytical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2022
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ing. Sylvia Plottová, Ph.D. MSc
- Oponent: Pavel Semerád, Ph.D. MBA
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., Vysoká škola NEWTONNEWTON College a.s.
Vysoká škola NEWTONBakalářský studijní program:
Ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
Tools of a reinforcement of the internationalization in a business practice
Victoria Timoshkina -
Podnikatelský plán založení podniku
Kateřina Šmídová -
Podnikatelský plán pro založení nového podniku
Petr Šula -
Analýza rizik spojených se zakládáním podniku.
Lukáš Zaoral -
Řízení nástupnické strategie v rodinném podniku formou vstupu finančního investora
Zuzana Hrnková -
Podnikatelský plán pro založení nového podniku
Nikola Korpášová -
Electronic Marketing for small and medium business
Jan Pouska -
Business Intelligence malého podniku
Ondřej Pejchar