Lucie Hrazdílková

Bakalářská práce

Podnikatelský záměr pro založení restaurace

Business plan for the establishment of a restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá tvorbou podnikatelského záměru pro založení restaurace. V teoretické části práce jsou definovány základní pojmy a důležitá kritéria, která jsou pro toto podnikání důležitá. Praktická část se dělí na analytickou a návrhovou. Analytická se zabývá především analýzami vnějšího a vnitřního prostředí. Po vypracování analytické části se pomocí získaných informací v návrhové …více
Abstract:
This bachelor thesis deals with the creation of a business plan for the establishment of a restaurant. The theoretical part of the thesis defines the basic concepts and important criteria that are important for this business. The practical part is divided into analytical and proposal. Analytical deals mainly with analyzes of the external and internal environment. After the elaboration of the analytical …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 10. 5. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Ing. Sylvia Plottová, Ph.D. MSc
  • Oponent: Pavel Semerád, Ph.D. MBA

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: NEWTON College a.s., Vysoká škola NEWTON