Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab – Gabriela Senciova
Gabriela Senciova
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab
Anotace:
Práce se zabývá problematikou podnikání malých a středních firem. V teoretické části práce je zkoumáno teoretické pozadí podnikatelského plánu restauračního zařízení. Jedná se o bistro s rychlým občerstvením nabízející zejména kebab a pizzu. Práce se věnuje analýze trhu, zakazníků, konkurence apod. Druhá část práce je tvořena marketingovou analýzou, která využívá metod SWOT, PEST, Porterová analýza …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Milan Kratochvíl, Ph.D.
- Oponent: Ing. Catherine Lee Oppenheimer
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SENCIOVA, Gabriela. \textit{Podnikatelský Plán: Bistro rychlého občerstvení - Kebab}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/c0zt4h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Podnikání malých a středních firem
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.