Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek – Radka Ševčíková
Radka Ševčíková
Bakalářská práce
Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
The technology of production and assessment of ham quality
Anotace:
Téma této bakalářské práce je Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek. Velkou část sortimentu těchto výrobků v naší zemi představují šunky tepelně opracované, největší oblibu u spotřebitelů má šunka dušená. Tato práce se zaměřuje na výrobu tohoto druhu šunky. Popisuje však ve stručnosti i šunky tepelně neopracované, významné pro jiné státy Evropy. Pro výrobu dušené šunky je velice důležitý výběr …víceAbstract:
The theme of this bachelor´s work is The technology of production and assessment of ham quality. A big amount of the assortment of these products in our country represent hams processed by heat and the most favourite for consumers is steam ham. This work focuses on production of this kind of ham. It also briefly describes hams which are not processed by heat, but are important for other European states …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 26. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Processing contaminants in thermally processed foodstuff: a critical assessment of the impact of various factors
Beverly Bělková -
Vliv složení na senzorickou kvalitu vybraných tepelně opracovaných masných výrobků
Lucie Nováková -
Sledování jakostních parametrů u trvanlivých masných výrobků tepelně opracovaných v průběhu doby minimální trvanlivosti
Barbora KREJČIŘÍKOVÁ -
Vliv adice česneku u tepelně opracovaných masných výrobků na jejich senzorickou a mikrobiologickou charakteristiku
Kateřina DVOŘÁKOVÁ -
Mikrobiologický obraz vybraných tepelně opracovaných masných výrobků během chladírenského skladování
Eva KLIMKOVÁ -
Dušená šunka - výroba, složení, kvalita
Hana KLIMEŠOVÁ -
Technologie výroby a kontrola jakosti šunek
Lukáš Straňák -
Technologie výroby a hodnocení jakosti šunek
Klára Nezvalová
Název
Vložil
Vloženo
Práva