Sledování změn mikrobioty sýrů během skladování – Matyáš Olšák
Matyáš Olšák
Bakalářská práce
Sledování změn mikrobioty sýrů během skladování
Monitoring changes in the microbiota of cheeses during storage
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OLŠÁK, Matyáš. \textit{Sledování změn mikrobioty sýrů během skladování}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/c855eh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.