Reologické vlastnosti kompozitních směsí s nopálovou moukou – Bc. Lucie Mrvíková
Bc. Lucie Mrvíková
Bakalářská práce
Reologické vlastnosti kompozitních směsí s nopálovou moukou
Rheological properties of composite mixtures with nopal flour
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
MRVÍKOVÁ, Lucie. \textit{Reologické vlastnosti kompozitních směsí s nopálovou moukou}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/cf3tsm/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.