Michaela MACKOVÁ

Bakalářská práce

Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny

Changes in quality parameters during the aging venision
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá sledováním postmortálních změn u volně žijící zvěře, jejíž maso je označováno jako zvěřina. Práce je zaměřena na spárkatou zvěř. Jejím cílem je sledování a vyhodnocení průběhu posmrtných změn za pomoci měření hodnoty pH
Abstract:
Bachelor's thesis is focused on monitoring post-mortem changes in wildlife, the meat is called venison. Work is focused on cloven-hoofed animals. Its aim is to monitor and evaluate the post-mortem changes using pH measurements.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 5. 2010
Identifikátor: 14945

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 9. 6. 2010
  • Vedoucí: Ing. Robert Gál, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

MACKOVÁ, Michaela. Změny jakostních parametrů v průběhu zrání zvěřiny . Zlín, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin