Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky" – Miroslava ŽAMPACHOVÁ
Miroslava ŽAMPACHOVÁ
Bakalářská práce
Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky"
Business plan for establishing a restaurant "The poppy dolls"
Anotace:
V bakalářské práci ?Podnikatelský plán na založení restaurace? je zpracován podnikatelský plán, v němž jsou definovány jednotlivé jeho náležitosti a cíle pro které je vypracováván, tak aby mohl posloužit jako podklad při reálném zakládání restaurace. V teoretické části se autor zabývá základními informacemi o podnikatelském plánu, jeho strukturou a obsahem, věnuje se zde také problematice společného …víceAbstract:
In the bachelor thesis "The business plan for the establishment of a restaurant" is processing a business plan, so it will be can serve in establishing a restaurant. In theory part, the author deals basic information about the business plan, it´s structure and content. The practical part consists of a concrete and realistic business plan for establishing a real restaurant with a focus on the target …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2011
Identifikátor:
20041
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
ŽAMPACHOVÁ, Miroslava. Podnikatelský plán na založení restaurace "U Makové panenky". Prostějov, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 13. 05. 2011
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Logistika a management
Práce na příbuzné téma
-
Projekt zrušení a zániku podniku (formy, právní, majetkové, finanční a jiné aspekty)
Martin Maryško -
Projekt zrušení a zániku podniku (formy, právní, majetkové, finanční, a jiné aspekty)
Nikita Danilichev -
Podnikatelský plán – zdravé svačiny v základních školách
Květa Mazurová -
Business plan for café-bar Ave
Arziyev Khashimzhan -
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Johana Blümelová -
Podnikatelský plán založení kavárny a analýza reálného objektu
Tereza Krejsová -
Podnikatelský plán na založení firmy
Roman Ergonov -
Podnikatelský plán
Jan Liška