Helena BÁRTOVÁ

Bakalářská práce

Výroba francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí

Proclucing French Cheese by the Local Custom
Anotace:
V mé bakalářské práci se zabývám otázkou výroby francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí. Práce obsahuje pouze teoretickou část, ve které zachycuji historii výroby sýrů, technologickou výrobu, ale hlavně v kapitole charakteristika francouzského sýrařství se podrobněji zmiňuji o obecném rozdělení francouzských sýrů a pak o konkrétních nejznámějších druzích francouzských sýrů. Sýry jsou nezbytnou …více
Abstract:
I am conversating about confectionary Frenche´s cheeses by course of regionals ways in my baccealaureate theses. My work includes only theoretic part, which cought hostory, technologi of convectionary. The head part is about characterisation French cheese making and in this chapter I am entering into details about division frenche cheeses and axamples some typical cheese. The cheeses are relevant ingredient …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 6. 2008
Identifikátor: 5224

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 11. 6. 2008

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BÁRTOVÁ, Helena. Výroba francouzských sýrů podle oblastních zvyklostí. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 02. 06. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin