Bc. Petra PECHOVÁ

Diplomová práce

Vliv extraktu a množství etanolu na energetickou hodnotu piva

Effect of Extract and of ethanol amount on energy value of beer
Anotace:
Diplomová práce se zabývá surovinami na výrobu piva, technologií výroby piva, dále metodami stanovení extraktu a etanolu v pivech. Cílem práce je zjistit, jaký vliv má množství etanolu a extraktu na energetickou hodnotu piva. V práci jsou také popsány přístroje, vybavení a metody, které byly použity na zjištění výše uvedených hodnot. V práci jsou rozděleny u nás běžně dostupné druhy piv, z nichž jsou …více
Abstract:
This thesis deals with the raw materials for beer production, beer production technology, methods of measurement of the extract and ethanol in beers. The aim is to find out what effect has the amount of ethanol and extract the energy value of beer. The thesis also describes the instruments, equipment and methods that were used to determine the above values. In my work there are divided our commercially …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 19. 5. 2011
Identifikátor: 21769

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PECHOVÁ, Petra. Vliv extraktu a množství etanolu na energetickou hodnotu piva. Kroměříž, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 19. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin