Lucie BAČÍKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků

Comparison of Sensory Profiles of Spreadable Fats
Anotace:
Ve své bakalářské práci se zabývám srovnáním senzorických profilů mléčného a směsného roztíratelného tuku. Výrobky byly předkládány k senzorickému hodnocení první den, dvacátý pátý den a padesátý den spotřeby laické a odborné veřejnosti. Cílem je zjistit, zda veřejnost vnímá senzorické rozdíly mezi roztíratelnými tuky a jak se stanovené deskriptory chuti projeví v průběhu celé doby skladovaní výrobků …více
Abstract:
In my thesis I focus on comparing the sensory profiles of milk fat and mixed fat. The products were submitted for sensory evaluation on the first day, the twenty-fifth day and the fifty day of the consumption to non-professional and professional public. The aim of this research is to determinate whether the public perceives the sensory differences between submitted mixed fats and how to set the taste …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2012
Zveřejnit od: 21. 5. 2012

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BAČÍKOVÁ, Lucie. Srovnání senzorických profilů roztíratelných tuků. Kroměříž, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 21.5.2012

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 21. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe