Vliv různých kmenů kvasinek na charakter bílých vín – Štěpán Weitosch
Štěpán Weitosch
Diplomová práce
Vliv různých kmenů kvasinek na charakter bílých vín
Influence of different yeast strains to the character of white wines
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Ludmila Svobodová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
WEITOSCH, Štěpán. \textit{Vliv různých kmenů kvasinek na charakter bílých vín}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/cy14pp/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Rozvoj venkovského prostoru kombinované studium
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva