David Filípek
Bakalářská práce
Světové vinné destiláty.
World wine spirits
Anotace:
Tato práce se v první části zaměřuje na révu vinnou, její historii a aktuální situaci v ČR a ve světě. Dále je v této práci popsán proces výroby vína, jeho následovné destilaci a druhy destilačních zařízení, s jejímž použitím se víno destiluje. V další kapitole se zaměřuje práce na destilát samotný a jeho vývoj v historii. Následně je práce již podrobněji zaměřena na hlavní část a to vysvětlení a popsání …víceAbstract:
First part of the thesis is focused on grapevine, history of grapevine and actual situation in Czech republic and world. Further is described wine making process, distillation and differend types of distillation equipments using for wine distillation. Next charper describes spirit itself and distillate progression in history. Main part of thesis is deeply focused on description of wine spirits from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 5. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Radek Sotolář, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zahradnické inženýrství / Vinohradnictví a vinařství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv základní suroviny na výsledný odrůdový charakter vinného destilátu
David Filípek -
Analýza ponuky digestivov
Rastislav Dvorský
Název
Vložil
Vloženo
Práva