ŠŤASTNÁ, Martina. \textit{Negativní vliv tzv. ''raw'' potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/d0855s/.
ŠŤASTNÁ, Martina. <i>Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/d0855s/.
ŠŤASTNÁ, Martina. Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/d0855s/.
@misc{Stastna2017thesis,
AUTHOR = "Šťastná, Martina",
TITLE = "Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace [online]",
YEAR = "2017 [cit. 2024-10-18]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/d0855s/",
}
@misc{Stastna2017thesis,
AUTHOR = {Šťastná, Martina},
TITLE = {Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace},
YEAR = {2017},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/d0855s/},
URL_DATE = {2024-10-18},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šťastná
| jméno = Martina
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Negativní vliv tzv. "raw" potravin z hlediska možné mikrobiální kontaminace
| url = https://theses.cz/id/d0855s/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2017
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-18
| poznámka =
| jazyk =
}}