Sporotvorné mikroorganismy v potravinách – Ing. Dana Hrubošová
Ing. Dana Hrubošová
Bakalářská práce
Sporotvorné mikroorganismy v potravinách
Spore Forming Microorganisms in Foods
Anotace:
Cílem práce bylo porovnaní barvících technik při průkazu bakteriálních spor.Abstract:
The subject this work was study techniques of staining in detection bacillary spore .
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2008
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 9. 2008
- Vedoucí: Ing. Marcela Pejchalová, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hrubošová, Dana. Sporotvorné mikroorganismy v potravinách. Pardubice, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologickáUniverzita Pardubice
Fakulta chemicko-technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Hodnocení a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
-
Detekce spor Clostridium perfringens v technologii úpravy vody: návrh metodiky a její optimalizace
Milan Prousek -
Identifikace Bacillus spp. metodami PCR a MALDI-TOF MS
Petra Zídková -
Pest and diseases in Moringa spp.: non-invasive plant protection methods in Ethiopia
Kateřina Mašková -
Antimikrobiální aktivita bakterií rodu Bacillus
Marie Pruchová -
Výskyt bakterií rodu Bacillus v potravinách
Štěpánka Rozkovcová