Petra VOLKOVÁ
Bakalářská práce
Tokové vlastnosti majonézy
Rheological Behaviour of Mayonnais
Anotace:
Práce se zabývá vlastnostmi a výrobou majonézy z pohledu technologie ve velkovýrobě. Literární studie obsahuje především tyto části: technologický postup výroby majonéz, standardní zařízení používaná v České republice, hodnocení vlastností majonéz, vliv složení na vlastnosti majonézy. Zvláštní pozornost je věnována reologickým vlastnostem, které jsou významné při průmyslové výrobě a zpracování. Jsou …víceAbstract:
The study deals with the characteristics and the production of mayonnaise from the pers-pective of technology in industry. Literary study includes mainly the following parts: the technological process of production, dressings, mayonnaise, the standard equipment used in the Czech Republic, the assessment of the properties, the influence of the composi-tion of the dressings, mayonnaise, properties of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 1. 6. 2012
Zveřejnit od: 1. 6. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 5. 9. 2012
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VOLKOVÁ, Petra. Tokové vlastnosti majonézy. Zlín, 2012. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 1.6.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 1. 6. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin