SMÉKAL, Aleš. \textit{Vliv stárnutí na vlastnosti sendvičových materiálů}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/d4p3a7/.
SMÉKAL, Aleš. <i>Vliv stárnutí na vlastnosti sendvičových materiálů</i>. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/d4p3a7/.
SMÉKAL, Aleš. Vliv stárnutí na vlastnosti sendvičových materiálů. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/d4p3a7/.
@MastersThesis{Smekal2017thesis,
AUTHOR = "Smékal, Aleš",
TITLE = "Vliv stárnutí na vlastnosti sendvičových materiálů [online]",
YEAR = "2017 [cit. 2024-10-06]",
TYPE = "Diplomová práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/d4p3a7/",
}
@MastersThesis{Smekal2017thesis,
AUTHOR = {Smékal, Aleš},
TITLE = {Vliv stárnutí na vlastnosti sendvičových materiálů},
YEAR = {2017},
TYPE = {Diplomová práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/d4p3a7/},
URL_DATE = {2024-10-06},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Smékal
| jméno = Aleš
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv stárnutí na vlastnosti sendvičových materiálů
| url = https://theses.cz/id/d4p3a7/
| typ práce = Diplomová práce
| vedoucí =
| rok = 2017
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-06
| poznámka =
| jazyk =
}}