Bc. Eva Burdová

Diplomová práce

Mikroflóra masných výrobků

Microflora of Meat Products
Anotace:
Tato diplomová práce popisuje důležité body ve výrobě jednotlivých skupin masných výrobků, které významně ovlivňují složení výsledné mikroflóry, zejména počáteční mikroflóru masa, tepelné opracování nebo fermentaci. Definuje saprofytickou mikroflóru a mikroorganismy způsobující alimentární onemocnění. Zabývá se mikroorganismy používanými v masné výrobě a jejich vývojem do budoucnosti. Navrhuje způsoby …více
Abstract:
This diploma thesis describes important points in production of individual groups of meat products, which has significant effect on composition of microflora, especially the initial microflora of meat, heat treatment or fermentation. It defines saprophytic microflora and foodborne pathogens. It deals with microorganisms used in meat production and their improvements for the future. It suggests ways …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Libor Kalhotka, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses d5hjgd d5hjgd/2
23. 4. 2015
Složky
Soubory
Halíčková, K.
23. 4. 2015
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.