Antioxidační vlastnosti extraktů z ovoce a zeleniny in vitro – Lucie Früblingová
Lucie Früblingová
Diplomová práce
Antioxidační vlastnosti extraktů z ovoce a zeleniny in vitro
In Vitro Antioxidative Properties of Common Fruit and Vegetable Extracts
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 4. 2013
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jaroslav Havlík, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
FRÜBLINGOVÁ, Lucie. \textit{Antioxidační vlastnosti extraktů z ovoce a zeleniny in vitro}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/d7sx5q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva