Hodnocení senzorické kvality vod pro potravinářství se zaměřením na obsah kovových iontů. – Bc. Michaela Dvořáková
Bc. Michaela Dvořáková
Diplomová práce
Hodnocení senzorické kvality vod pro potravinářství se zaměřením na obsah kovových iontů.
Evaluation of sensory quality of water for food industry with a focus on content of metal ions.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DVOŘÁKOVÁ, Michaela. \textit{Hodnocení senzorické kvality vod pro potravinářství se zaměřením na obsah kovových iontů.}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/d8ypu9/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.