Karin VIKTORINOVÁ

Bakalářská práce

Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením

Nutritional changes in germinated legumes processed by drying
Anotace:
Bakalářská práce se zabývala nutričními změnami v klíčených luštěninách zpracovaných sušením. V teoretické části byly stručně charakterizovány vybrané luštěniny, jejich látkové složení a možné technologické úpravy, především klíčení. V rámci podkapitoly věnované klíčení bylo také pojednáno o možnosti konzervace naklíčených semen, riziku mikrobiologické kontaminace semen a současných poznatcích v této …více
Abstract:
The bachelor thesis was focused on the nutritional changes in germinated legumes processed by drying. The selected legumes, their substance composition and possible technological modifications, mainly germination were briefly characterized in the theoretical part. The possibility of germinated seeds conservation, the risk of microbiological seeds contamination and current findings in this area of expertise …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2020
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 29. 6. 2020
  • Vedoucí: Ing. Jaroslav Šimek, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VIKTORINOVÁ, Karin. Nutriční změny v klíčených luštěninách zpracovaných sušením. Ostrava, 2020. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Lékařská fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Lékařská fakulta

OSTRAVSKÁ UNIVERZITA

Lékařská fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční terapeut

Práce na příbuzné téma