Kateřina Hemalová

Bakalářská práce

Výroba a hodnocení kvality alkoholických nápojů

Production and quality assessment of alcoholic beverages
Anotace:
V první části této bakalářské práce jsou popsány alkoholické nápoje. Další části práce se zaměřují na ovocné destiláty, látky v nich obsažené, jejich výrobu a hodnocení. Poslední část je věnována zdravotním aspektům konzumace lihovin.
Abstract:
The first part of this bachelor thesis describes alcoholic beverages. Next parts of the work focus on fruit distillates, substances contained therein, their production and evaluation. The last part deals with the health aspects of the consumption of spirits.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 3. 7. 2018
Zveřejnit od: 31. 12. 2999

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Tomáš Bajer, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Hemalová, Kateřina. Výroba a hodnocení kvality alkoholických nápojů. Pardubice, 2018. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická

Univerzita Pardubice

Fakulta chemicko-technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Speciální chemicko-biologické obory / Klinická biologie a chemie

Práce na příbuzné téma