Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky – Bc. Petra Hrůšová
Bc. Petra Hrůšová
Diplomová práce
Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky
Nutritional evaluation of food products with hardened fats
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HRŮŠOVÁ, Petra. \textit{Nutriční hodnocení potravinářských výrobků se ztuženými tuky}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/dd0jq4/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.