Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů – Petr Kasparek
Petr Kasparek
závěrečná práce studenta vyššího odborného studia
Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů
Anotace:
Absolventská práce se zaměřuje na hodnocení zdravé výživy a specifických druhů stravování. Hlavním kritériem hodnocení je zkoumání dostupnosti živin v průměrné stravě v některých průměrných dietách. V teoretické části práce jsem se soustředil na hodnocení potravin, obecně považovaných za zdravé, a jejich potenciální škodlivost pro lidský organismus. Dále se v této části objevuje evaluace několika druhů …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Dana Ondrášková, ,CSc.
- Oponent: Stanislav Ungr
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KASPAREK, Petr. \textit{Hodnocení zdravých potravin z hlediska specifické výživy konzumentů}. Online. Absolventská práce. Praha: Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/dkbr5u/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
VOŠES A SPŠPT
vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.