ŠAJDLEROVÁ, Kristýna. \textit{Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy}. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/dwdxu5/.
ŠAJDLEROVÁ, Kristýna. <i>Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy</i>. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/dwdxu5/.
ŠAJDLEROVÁ, Kristýna. Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy. Online. Bakalářská práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/dwdxu5/.
@misc{Sajdlerova2019thesis,
AUTHOR = "Šajdlerová, Kristýna",
TITLE = "Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy [online]",
YEAR = "2019 [cit. 2024-10-17]",
TYPE = "Bakalářská práce",
SCHOOL = "Vysoké učení technické v BrněBrno",
NOTE = "SUPERVISOR: ",
URL = "https://theses.cz/id/dwdxu5/",
}
@misc{Sajdlerova2019thesis,
AUTHOR = {Šajdlerová, Kristýna},
TITLE = {Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy},
YEAR = {2019},
TYPE = {Bakalářská práce},
INSTITUTION = {Vysoké učení technické v Brně},
LOCATION = {Brno},
SUPERVISOR = {},
URL = {https://theses.cz/id/dwdxu5/},
URL_DATE = {2024-10-17},
}
{{Citace kvalifikační práce
| příjmení = Šajdlerová
| jméno = Kristýna
| instituce = Vysoké učení technické v Brně
| titul = Vliv stupně pražení na senzorický profil kávy
| url = https://theses.cz/id/dwdxu5/
| typ práce = Bakalářská práce
| vedoucí =
| rok = 2019
| počet stran =
| strany =
| citace = 2024-10-17
| poznámka =
| jazyk =
}}