Nutriční význam a technologie výroby těstovin – Bc. Zlatuše HÝBLOVÁ
Bc. Zlatuše HÝBLOVÁ
Bakalářská práce
Nutriční význam a technologie výroby těstovin
The technology of manufacturing pastries
Anotace:
Cílem bakalářské práce je zjistit a posoudit nutričnívýznam vybraných druhů těstovin od českých i zahraničních výrobců. U vybraných vzorků posoudit senzorické vlastnosti vybraných druhů těstovin. Celkem prošlo testem 8 vzorků těstovin.V senzorickém testu byly nejlépe vhodnoceny semolinové výrobky. Dalším cílem práce bylo u vybrané skupiny obyvatelstva dotazníkem zjistit oblíbenost jednotlivých druhů …víceAbstract:
The target of this bachalar work is locate andmeasure a nutritive value from selective listing of pastries from czechand foreign producers. Then,from chosen samples measure gualities from piced pastries. Overally eight samples has passed.In sensory test has best results a semolin products. Next objektive was to ask a group of citizens about their favorite of pastries. A final result has proved,that …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 8. 2008
Zveřejnit od: 6. 8. 2008
Identifikátor:
7992
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2008
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HÝBLOVÁ, Zlatuše. Nutriční význam a technologie výroby těstovin. Kroměříž, 2008. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 06. 08. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 6. 8. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.