Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan – Bc. Antonín Hanuš
Bc. Antonín Hanuš
Diplomová práce
Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan
Nutritional and sensory evaluation of cheese and cream alternatives
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HANUŠ, Antonín. \textit{Nutriční a senzorické hodnocení alternativ sýrů a smetan}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/dy53kk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin a přírodních produktů
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.