Monika Macinková

Bakalářská práce

Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva

The Technology and Production of Special Types of Flavored Beers
Anotace:
Práce se zabývá technologií výroby speciálních ochucených druhů piv. Práce je zaměřena na piva, do kterých se kromě klasických surovin (voda, slad, chmel) přidává i další surovina za účelem ovlivnění chuti piva. Práce popisuje historii a původ jednotlivých ochucených speciálů a zdůrazňuje rozdíly technologie výroby klasických piv a ochucených piv.
Abstract:
The thesis describes technology of production of special flavored beers. The work is focused on beers, in addition to classical raw ingredients (water, malt, hops), and other raw ingredients are added to influence the taste of beer. The work describes the history and origin of individual flavored specialties and highlights the differences in technology of production of classic beers and flavored beers …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2017

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Macinková, Monika. Technologie výroby speciálních ochucených druhů piva. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma