Vliv kulinárních operací na obsah procesních kontaminantů – Bc. Veronika Vochozková
Bc. Veronika Vochozková
Diplomová práce
Vliv kulinárních operací na obsah procesních kontaminantů
Effect of culinary operations on the levels of processing contaminants
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOCHOZKOVÁ, Veronika. \textit{Vliv kulinárních operací na obsah procesních kontaminantů}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2016. Dostupné z: https://theses.cz/id/e8hrve/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.