Bc. Pavla Kašparová

Bakalářská práce

Vliv ultrazvuku na složení ovocných destilátů

Effect of Ultrasound on the Composition of Fruit Brandy
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá složením ovocných destilátů. Nejprve se zaměřuje na jejich výrobu a složení. Dále jsou popisovány používané metody při stanovení obsahu těkavých látek. Konktrétně mikroextrakce tuhou fází a spojení plynové chromatografie s hmotnostním spektrometrem.
Abstract:
This theasis deals with a composition of fruit spirits. In the firts part are production and composition of alcoholic beverages. Next parts are about used methods in determination of volatile compounds. Concretely solid phase mikroextraction and gas chromatography with mass spectrometry.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 7. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 8. 2015
  • Vedoucí: Ing. Aleš Eisner, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Kašparová, Pavla. Vliv ultrazvuku na složení ovocných destilátů. Pardubice, 2015. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Pardubice. Fakulta chemicko-technologická

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Pardubice, Fakulta chemicko-technologická