Radoslav HRUBÝ

Bakalářská práce

Zdravotní význam čaje a kombuchy

Health importance of tea and kombucha tea
Anotace:
Cílem bakalářské práce bylo sjednotit nejznámější studie, které zkoumaly zdravotní význam čaje a kombuchy. Tato bakalářská práce se také zabývá charakteristikou, výrobou, druhy a chemickým složením čaje a kombuchy.
Abstract:
The aim of this thesis was to unite the best-known studies that have examined the importance of health and kombucha tea. This work also addresses the characteristics, production, type and chemical composition of kombucha tea.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22686

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

HRUBÝ, Radoslav. Zdravotní význam čaje a kombuchy. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe