Tereza Hlaváčková

Bakalářská práce

Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín

The use of non-saccharomyces yeast in a wine technology
Anotace:
Bakalářská práce „Využití nesaccharomycetních kvasinek v technologii vín“ je z největší části zaměřena na popsání jednotlivých druhů kvasinek a jejich roli při kvašení. V první části práce jsou nastíněny obecné informace o kvasinkách. Stručně je popsána i fermentace. Nejobsáhlejší část práce je věnována popisu fermentace pomocí kombinace saccharomycetních a nesaccharomycetních kvasinek. Na tuto část …více
Abstract:
The bachelor thesis "The use of non-saccharomyces yeast in a wine technology" is mostly focused on the description of individual types of yeasts and their role in fermentation. The first part of the thesis outlines general information about yeasts. The fermentation is also briefly described. The most extensive part of the thesis is devoted to the description of fermentation by the combination of saccharomyces …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2018

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta