Ing. Miroslav HRABEC
Diplomová práce
Obsah jodu v mléce
Content iodine in milk
Anotace:
Předmětem mé diplomové práce bylo zhodnotit obsah jodu v mléčné surovině a posoudit vliv mlékárenského zpracování mléka na změny jeho obsahu. Diplomová práce přináší aktuální informace o obsahu jodu v mléčné surovině v České republice před jeho distribucí do prodejní sítě. Odběr vzorků byl prováděn v technologické lince mlékárenského podniku v průběhu dvou po sobě následujících let (2005 a 2006). Celkem …víceAbstract:
The main goal of my graduation thesis was to review the amount of iodine in raw milk and to consider how does the milk processing influence the changes of iodine{\crq}s content in the milk. This graduation thesis brings current information about the iodine{\crq}s content in raw milk in Czech Republic before its distribution to the market. The samples were extracted in the technology output line in …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2007
Zveřejnit od: 30. 4. 2007
Identifikátor:
3315
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 6. 2007
- Vedoucí: prof. Ing. Jan Trávníček, CSc.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HRABEC, Miroslav. Obsah jodu v mléce. Č. Bud., 2007. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2007 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Zemědělská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Zemědělské inženýrství / Všeobecné zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Jod ve stravě u české populace těhotných žen
Markéta Grulichová -
Obsah jodu v moči a mléce krav v období puerperia
Michaela HOLÍKOVÁ -
Faktory ovlivňující obsah jódu v mléce a mléčných výrobcích
Michaela Lukáčová -
Kravské mléko jako přirozený zdroj jodu v lidské výživě
Lucie VÍTKOVÁ -
Vliv místa v dojírně na množství a složení mléka dojnic
Romana Fikejsová -
Prevence nemocí a nejčastějších zdravotních problémů v chovech skotu bez tržní produkce mléka
Lucie Plevová -
Program Ovoce, zelenina a mléko do škol na prvním stupni základní školy
Lucie Petruchová -
Projekt Ovoce, zelenina a mléko do škol na 1. stupni základních škol
Veronika Srncová
Název
Vložil
Vloženo
Práva