Antimikrobiální aktivita rostlinných látek a možnosti jejich využití ke konzervaci potravin – Martina Janáková
Martina Janáková
Diplomová práce
Antimikrobiální aktivita rostlinných látek a možnosti jejich využití ke konzervaci potravin
Antimicrobial activity of plant substances and the possibilities of their use for food preservation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jan Táborský, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JANÁKOVÁ, Martina. \textit{Antimikrobiální aktivita rostlinných látek a možnosti jejich využití ke konzervaci potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/elbefk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva