Analýza rizik v předvýrobní etapě ve firmě XY – Aneta Zlochova
Aneta Zlochova
Bakalářská práce
Analýza rizik v předvýrobní etapě ve firmě XY
Pre-Production Stage Risk Analysis in XY Company
Anotace:
Bakalářská práce "Analýza rizik v předvýrobní etapě ve firmě XY" se skládá ze dvou hlav-ních částí. První část teoretická část je věnována základním pojmům, kterými jsou např.: výroba, výrobní proces a riziko. Větší pozornost v této části je ale dána jednotlivým předvýrobním etapám, metodě SPC a sedmi základním a sedmi novým nástrojům kvality, které jsou v předvýrobních etapách používány ke včasnému …víceAbstract:
Bachelor thesis "Pre-Production Stage Risk Analysis in XY Company" consists of two parts. The first one the teoretical part is devoted to basic concepts such as production, production process and risks. But in this part are more important pre-pruction stages, SPC method and to seven basic and seven new tools of quality which are in pre-production stages used for early detection of potential risks. …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 7. 5. 2014
Zveřejnit od: 7. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Romana Bartošíková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Zlochova, Aneta. Analýza rizik v předvýrobní etapě ve firmě XY. Uherské Hradiště, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta logistiky a krizového řízení
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 7.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 7. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta logistiky a krizového řízeníPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta logistiky a krizového řízeníBakalářský studijní program / obor:
Procesní inženýrství / Ovládání rizik
Práce na příbuzné téma
-
Mikrobiologická kvalita jogurtů
Adéla Filipová -
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
Jan Korous