Pavla JANEČKOVÁ, DiS.

Bakalářská práce

Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti

Influence of Organic Quality of Food on its Sensory Properties
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na srovnání senzorických vlastností vybraných potravin ekologické produkce a konvenční výroby. Bylo hodnoceno pět druhů výrobků mléko čerstvé polotučné, sýr Eidam 30 % tvs, jogurt selský ovocný, vepřová šunka 70 % a pomerančový džus 100 %. Hodnocení bylo provedeno laickou veřejností v počtu 40 osob. Závěrem práce je vyhodnocení výsledků senzorického hodnocení pomocí statistického …více
Abstract:
The thesis is focused on the comparison of sensory properties of selected food products and organic production to conventional production. It was rated five kinds of products fresh semi-skimmed milk, cheese Eidam 30% tvs, peasant fruit yogurt, pork ham 70 % and orange juice 100 %. The evaluation was performed by the general public in the number of 40 persons. At end of the work is evaluation of results …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014
Zveřejnit od: 14. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JANEČKOVÁ, Pavla. Vliv biokvality potravin na jejich senzorické vlastnosti . Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe