Sledování vybraných znaků pšenice pro sestavení směsi na zámel – Bc. Markéta Jedličková
Bc. Markéta Jedličková
Diplomová práce
Sledování vybraných znaků pšenice pro sestavení směsi na zámel
Monitoring of selected characters of wheat to build a mixture of grain
Anotace:
V diplomové práci "Sledování vybraných znaků pšenice pro sestavení směsi na zámel" bylo cílem určit procentuální podíly jednotlivých partií zámelu. V literární části jsou shromážděny informace o pšeničném zrně a mlýnské technologii. V praktické části jsou posuzovány parametry mlynářské a pekařské jakosti pšenic: vlhkost, objemová hmotnost, příměsí a nečistoty, podíl plných zrn, Zeleny test, obsah dusíkatých …víceAbstract:
In the thesis "Monitoring of selected characters of wheat to build a mixture of grain," the aim was to determine the percentages of the various parts of the mixture. In the literary part are information about wheat grain and flour milling technology. In the practical part are evaluated parameters of milling and baking quality of wheat: moisture, volume weight, admixtures and impurities, Zeleny test …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Jindřiška Kučerová, Ph.D.
- Oponent: Jaroslav Palásek, externi
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva