Monitoring obsahu chlorečnanů a chloristanů v mléce a mléčných výrobcích – František Tomiška
František Tomiška
Bakalářská práce
Monitoring obsahu chlorečnanů a chloristanů v mléce a mléčných výrobcích
Monitoring of chlorate and perchlorate content in milk and dairy products
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMIŠKA, František. \textit{Monitoring obsahu chlorečnanů a chloristanů v mléce a mléčných výrobcích}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/eoivme/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.