Petra DORDOVÁ

Bakalářská práce

Infekce související s výživou

Infections related to nutrition
Anotace:
Tato práce poskytuje základní informace o mikrobiologické problematice ve výživě. Zaměřuje se zejména na posouzení trendu výskytu alimentárních bakteriálních infekcí v České republice v letech 1993-2008 a na zjištění, která z bakteriálních nákaz potravinami se v ČR vyznačuje nejvyšší nemocností. Součástí práce je porovnat epidemiologickou situaci ve výskytu hlášených alimentárních infekcí a otrav v …více
Abstract:
This work provides basic informations on microbiological problems in nutrition. It focuses especially on assessing the trend of foodborne bacterial infections in the Czech Republic in the years 1993-2008 and on determination which of the bacterial disease of food in the Czech Republic is characterized by high morbidity. Part of this work is to compare the epidemiological situation in the reported incidence …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 6. 2010
Zveřejnit od: 24. 6. 2010

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 26. 8. 2010
  • Vedoucí: Doc. RNDr. Kateřina Malachová, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

DORDOVÁ, Petra. Infekce související s výživou. Ostrava, 2010. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ. Přírodovědecká fakulta

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 24.6.2010

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 24. 6. 2010 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty, autentizovaným studentům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA V OSTRAVĚ, Přírodovědecká fakulta