Bc. Zuzana POPELKOVÁ, DiS.

Diplomová práce

Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování

Development of Apple Aromas During the Season Pressing
Anotace:
Tato diplomová práce je zaměřena na vývoj jablečného aromatu v průběhu sezónního zpracování. Teoretická část se zabývá složením jablek, technologickým postupem získávání šťávy, aromatickými látkami a vybranými metodami pro stanovení aromatických látek, stanovením analytických parametrů. V praktické části byly analyzovány aromatické látky plynovou chromatografií s hmotnostně spektrální detekcí. Dále …více
Abstract:
This dissertation is oriented on development of apple aroma during the seasonal processing. The theoretical part deals with structure of apples, technological process of juicing, aromatic substances and specified methods for determination of aromatic substances and determination of analytical parameters. In the practical part were also analysed aromatic substances by gas chromatography with mass spectrometry …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2013
Zveřejnit od: 2. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Pavel Valášek, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

POPELKOVÁ, Zuzana. Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování. Zlín, 2013. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2013

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 2. 5. 2013 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe