Lýdia TURANOVÁ

Diplomová práce

Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu

Project of evaluation of the effectiveness of catering establishment and possibilities of its outsourcing
Anotace:
Táto diplomová práca sa zaoberá hodnotením efektívnosti stravovacieho zariadenia a mož-nosťami outsourcingu jeho produktov. Práca je rozdelená do dvoch hlavných častí: teore-tickej a praktickej, pričom praktická časť pozostáva z analytickej a projektovej sekcie. V teoretickej časti sú uvedené základné poznatky z oblasti služieb, stravovacích služieb a projektového riadenia. Analytická časť zahŕňa charakteristiku …více
Abstract:
This master thesis deals with the evaluation of the effectiveness of catering establishment and possibilities of its outsourcing. The work is divided into two main parts: theoretic and practical one. The practical part contains analytic and project section. In theoretic part, there is mentioned some basic knowledge related to the topics of services, catering services and project management. The analytic …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2011
Identifikátor: 21196

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Zuzana Tučková, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

TURANOVÁ, Lýdia. Projekt hodnocení efektivnosti stravovacího zařízení a možnosti jeho outsourcingu. Zlín, 2011. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 02. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe