Vývoj metody pro identifikaci zahušťovadel v potravinách – Bc. Petra Pavelková
Bc. Petra Pavelková
Diplomová práce
Vývoj metody pro identifikaci zahušťovadel v potravinách
Development of a method for the identification of thickeners in foodstuffs
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
PAVELKOVÁ, Petra. \textit{Vývoj metody pro identifikaci zahušťovadel v potravinách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/er3elq/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Chemie a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.