Sledování vlivu technologického zpracování na obsah folátů v zelenině – Pavla Vlková
Pavla Vlková
Bakalářská práce
Sledování vlivu technologického zpracování na obsah folátů v zelenině
Monitoring the effect of technological processing on the folate content of vegetables
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VLKOVÁ, Pavla. \textit{Sledování vlivu technologického zpracování na obsah folátů v zelenině}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/ergdef/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.