Mária PLŠKOVÁ

Bakalářská práce

Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania

Microbiological characteristic of processed cheeses without traditional emulsifying salts during storage
Anotace:
Bakalárska práca je zameraná na porovnanie mikrobiologickej charakteristiky tavených syrov pripravených s fosforečnanovými taviacimi soľami s mikrobiologickou charakteristikou tavených syrov pripravených s ? ? karagenanom a kyselinou adipovou v rôznych koncentráciách. Tavené syry boli sledované počas trojmesačného skladovania pri chladiarenských teplotách. Pozorovanými skupinami mikroorganizmov boli …více
Abstract:
The aim of this bachelor thesis was to compare the microbiological characteristics of two types of processed cheeses during their three ? months ? long storing at cooling temperatures: cheeses prepared with phosphate emulsifying agents and cheeses prepared with ? ? carrageenan or adipic acid (in various concentrations) instead of phosphate emulsifying agents. Objects of study were these groups of microorganisms …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22807

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 15. 6. 2011

Citační záznam

Jak správně citovat práci

PLŠKOVÁ, Mária. Mikrobiologická charakteristika tavených syrov bez tradičných taviacich solí v priebehu skladovania. Zlín, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin