Nové trendy v přípravě pivních nápojů ve výuce SOŠ – Matěj VYMĚTAL
Matěj VYMĚTAL
Bakalářská práce
Nové trendy v přípravě pivních nápojů ve výuce SOŠ
New Trends in Preparation of Beer Beverages at Vocational School Training
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá problematikou nepříliš častého, ale jistě neméně důležitého zařazování nových trendů u různých témat do výuky na SOU a SOŠ služeb Velký Újezd, s. r. o. Téma práce je orientováno na dnes velmi oblíbené pivní nápoje, např. jejich historii, výrobu, druhy a rozšiřuje rámec vyučovacích hodin s cílem vytvořit vhodné didaktické pomůcky, které budou tyto nové trendy obsahovat, navazovat …víceAbstract:
The thesis deals with the issues of not too common, yet no less important introduction of new trends in beer beverages into the curriculum at SOŠ and SOU of services in Velký Újezd s. r. o. The topic aims at the currently favoured beer beverages, their history, production and types with the goal to extend the framework of the curriculum the objective of which is to create suitable teaching aids that …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 4. 2019
Zveřejnit od: 31. 12. 2999
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2019
- Vedoucí: Mgr. Václav Tvarůžka, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VYMĚTAL, Matěj. Nové trendy v přípravě pivních nápojů ve výuce SOŠ. Ostrava, 2019. bakalářská práce (Bc.). OSTRAVSKÁ UNIVERZITA. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si nepřeje zpřístupnění práce veřejnosti
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: OSTRAVSKÁ UNIVERZITA, Pedagogická fakultaOSTRAVSKÁ UNIVERZITA
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství odborných předmětů