Technologické parametry výroby mražených krémů – Lucie Hartmanová
Lucie Hartmanová
Bakalářská práce
Technologické parametry výroby mražených krémů
Technological Parameters of Ice Cream Production
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na výrobu mražených krémů. V první části jsou uvedeny požadavky na mražené krémy z pohledu legislativy. Druhá část je určena samotnému postupu výroby mražených krémů, jsou zde popsány a vyspecifikovány jednotlivé fáze výroby. Poslední část je věnována vadám mražených krémů, ke kterým může docházet, a mohou se projevit na kvalitě finálního výrobku.Abstract:
The bachelor thesis focused on the ice cream production. The first part sets the legislative requirements for ice cream. The second part intended for the process of ice cream production, are described and specified the individual stages of production. The last part is devoted to defects of ice cream, which may occur and may affect the quality of the final product.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Hartmanová, Lucie. Technologické parametry výroby mražených krémů. Kroměříž, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků
Práce na příbuzné téma
-
Technologie výroby mražených krémů a sorbetů
Jaroslav Samek -
Technologie výroby suchých zmrzlinových směsí
Zuzana Fenclová -
Historie a technologie výroby zmrzlinových směsí
Veronika Halamková -
Vliv technologie a skladování na jakost mražených smetanových krémů
Milena HLÁSNÁ -
Inovace v technologii výroby mražených krémů
Sabina Malá -
Využití stévie a vlákniny v technologii mražených krémů a jejich vliv na senzorickou kvalitu
Libor Kilián -
Nové směry v technologii výroby mražených krémů
Aneta Kašparová -
Nové směry v technologii mražených krémů
Dominika Pastorková