A systematic review of cascara, an important coffee by-product – Lucie Hadamovská
Lucie Hadamovská
Bakalářská práce
A systematic review of cascara, an important coffee by-product
Abstract:
Coffee is one of the most popular beverages worldwide. Its harvesting and processing create millions of tons of various by-products every year. As the production of coffee is increasing so does the number of by-products, that come within, and they all have the potential to be reused. Those are for example coffee flowers, leaves and wood, parchment, and last but not least silver skin. Cascara, the …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 26. 5. 2023
- Vedoucí: Ing. Olga Leuner, Ph.D.
- Oponent: Barbora Fišerová, Ing.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta tropického zemědělstvíČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta tropického zemědělstvíBakalářský studijní program:
Tropické zemědělství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva