Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu – Adriana VÁLKOVÁ
Adriana VÁLKOVÁ
Bakalářská práce
Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu
Range of cow, goat and sheep milk products in the czech market
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na kravské, kozí a ovčí mléko a mléčné produkty {--} sýry a jogurty. Teoretická část popisuje charakteristiku a vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka, druhy a technologii výroby sýrů a jogurtů. Praktická část se věnuje průzkumu sortimentu kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Průzkum trhu je zaměřen na mléka, sýry a jogurty.Abstract:
The bachelor thesis is focused on cow, goat and sheep milk and milk products {--} cheese and yoghurts. Theoretical part describes characteristics and properties of cow, goat and sheep milk, types and production technology of cheese and yoghurts. Practical part is dedicated to explore the range of cow, goat and sheep milk products in the Czech Republic food market. Exploring of the food market is focused …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor:
16264
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 14. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
VÁLKOVÁ, Adriana. Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Ovčí mléko a možnosti jeho zpracování
Kateřina Borková -
Vliv kombinace ovčího a kravského mléka na vlastnosti jogurtů
Tomáš Zbranek -
Tradiční farmářsky vyráběné sýry z mléka v požadované jakosti, zralosti a balení.
Lenka Petrová -
Vliv kombinace kozího a kravského mléka na vlastnosti sýra
Zuzana Charousová