Adriana VÁLKOVÁ

Bakalářská práce

Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu

Range of cow, goat and sheep milk products in the czech market
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na kravské, kozí a ovčí mléko a mléčné produkty {--} sýry a jogurty. Teoretická část popisuje charakteristiku a vlastnosti kravského, kozího a ovčího mléka, druhy a technologii výroby sýrů a jogurtů. Praktická část se věnuje průzkumu sortimentu kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Průzkum trhu je zaměřen na mléka, sýry a jogurty.
Abstract:
The bachelor thesis is focused on cow, goat and sheep milk and milk products {--} cheese and yoghurts. Theoretical part describes characteristics and properties of cow, goat and sheep milk, types and production technology of cheese and yoghurts. Practical part is dedicated to explore the range of cow, goat and sheep milk products in the Czech Republic food market. Exploring of the food market is focused …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2010
Identifikátor: 16264

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 6. 2010

Citační záznam

Jak správně citovat práci

VÁLKOVÁ, Adriana. Sortiment kravských, kozích a ovčích mléčných produktů na českém trhu. Kroměříž, 2010. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii