Ales Paik

závěrečná práce studenta vyššího odborného studia

Optimalizace výroby piva v minipivovaru

Anotace:
Tato absolventská práce pojednává o tématu optimalizace výroby piva v minipivovaru. Konkrétně je zaměřena na to, jak technologické postupy a zařízení ovlivňují kvalitu piva při hlavním kvašení. V textu je popsána teorie kvašení a dokvašování piva a mikrobiologie výroby piva. Poslední úsek teoretické části je věnován senzorickým vlastnostem a degustaci piva. V praktické části je z hlediska mikrobiologické …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Oldřich Koza
  • Oponent: Ing. Dana Ondrášková, CSc.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty

VOŠES A SPŠPT

vyšší odborný program:
Potravinářská technologie a biotechnologie

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.