Ondřej Paclík

Bakalářská práce

Zefektivnění a kvalita výrobního procesu v potravinářském průmyslu

Streamlining and Quality of the Production Process in the Food Industry
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá výběrem nového moderního míchacího stroje pro společnost Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o. na základě metod vícekriteriálního rozhodování. Cílem práce je vybrat stroj, který zlepší kvalitu vymíchaného těsta a zvýší efektivitu výrobního procesu. Metodou analýzy byl porovnán stávající a nový míchací stroj. Hlavním výsledkem je doporučení nového stroje, který přináší výrazné …více
Abstract:
The bachelor thesis focuses on selecting a new modern mixing machine for the bakery and confectionery company Pekařství a cukrářství Sázava s.r.o., based on multi-criteria decision-making methods. The aim of the thesis is to choose a machine that will improve the quality of the mixed dough and increase the efficiency of the production process. The analysis method compared the existing and new mixing …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2024

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Michal Bučko
  • Oponent: Michal Janík

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou nedostupné.
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava