Nikola BUDÍNKOVÁ

Bakalářská práce

Využití zlepšujících přípravků v gastronomii

Usage of improving preparations in gastronomy
Anotace:
Tato Bakalářská práce je zaměřena teoreticky na gastronomii a využití zlepšujících pří-pravků. Ohledně gastronomie, je zde definována jak česká a světová, tak i speciální a to molekulární gastronomie. Dále jsou zde popsány zlepšující přípravky jejich využití a cha-rakteristika. Poté popis a druhy jednotlivých zlepšujících přípravků, jako jsou oxidační a redukční látky, emulgátory, stabilizátory, kypřící …více
Abstract:
This baccalaureate work is bent abstractedly on gastronomy and usage improving prepara-tions. As to gastronomy, is defined as the Czech and world, as well as special and molecu-lar gastronomy. There are also described their use of improvers and characteristics. After a description of each species and improving products, such as oxidizing and reducing agents, emulsifiers, stabilizers, raising agents …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 5. 2011
Identifikátor: 22677

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

BUDÍNKOVÁ, Nikola. Využití zlepšujících přípravků v gastronomii. Bzenec, 2011. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2011

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii